1 min lukuaika

Benemen ja Enreach yhdistyivät

17.5.2021 14:01

Enreach & Benemen

Meillä on erinomaisia uutisia - on tullut aika ottaa seuraava askel Benemenin kasvutarinassa! Yhdistimme voimamme Enreachin, Euroopan johtavan yhdistettyjä viestintäratkaisuja tarjoavan yrityksen kanssa. Enreach tarjoaa kollaboraatioteknologiaa ja telekommunikaatiopalveluja jälleenmyyjiensä, palveluntarjoajiensa ja edustamiensa yritysten kautta. Yhteisenä tavoitteenamme on antaa yrityksille pääsy parhaisiin viestintä- ja yhteistyötyökaluihin helpon ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta.
Yhteistyömme ansiosta asiakkaamme pääsevät nyt nauttimaan Enreachin Euroopan laajuisista palveluista ja palvelutarjoomasta.

Hyödyt Benemenin asiakkaille

• Nyt käytössä oleva Enreachin Euroopan laajuinen tarjooma tarkoittaa entistäkin laajempaa palveluvalikoimaa, joka kattaa kaikki asiakkaidemme puheviestintä- ja kollaboraatioratkaisutarpeet.
• Olemme nyt läsnä suurimmassa osassa Eurooppaa. Kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme palvelukattavuus paranee näin entisestään.
• Asiakkaamme pääsevät nyt hyödyntämään Euroopan laajuisia mobiilipalveluita ja -verkkoja.
• Paikallisen palveluntarjoajansa lisäksi asiakkaamme pääsevät nauttimaan Euroopan markkinajohtajan tuotteista ja palveluista.

Lue virallinen tiedotteemme täältä.

Voit lukea lisätietoja Enreachista ja heidän palveluistaan täältä

Kirjoittaja Benemen

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!