Varaa demo
1 min lukuaika

Benemenillä vahva vire: 81 prosentin kannattava kasvu

25.6.2019 8:00

tiedote_bg-1

Suomalainen ohjelmistoyhtiö ja operaattori auttaa yrityksiä muuttamaan monikanavaisen viestintäsekasotkun hyväksi asiakaspalveluksi ja arvokkaaksi asiakasanalyysiksi.

Ohjelmistoyhtiö Benemen on julkistanut tilivuoden 2018 tilinpäätöksen. Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta peräti 81 prosenttia, 15,6 miljoonaan euroon. Kasvu oli myös kannattavaa: käyttökate oli 11,9 prosenttia ja voitto 4,4 prosenttia.

Benemen on suomalainen ohjelmistoyhtiö ja operaattori, joka kehittää keskisuurten ja suurten yritysten viestintä- ja asiakaspalveluratkaisuja. Benemenin teknologialla yritys hallitsee kaikki eri asiakaspalvelukanavat (puhelin, sähköposti, chat, sosiaalinen media) yhdessä ympäristössä, ohjaa niitä älykkäästi ja näin parantaa asiakaspalvelun laatua ja tehokkuutta.

Benemen on myös operaattori eli tarjoaa yrityksen kaikki puhelinyhteydet operaattoririippumattomasti yhdestä pilvipalvelusta kattavalla analytiikalla ja raportoinnilla. Puheluiden ohjaaminen älykkään reitityksen ja taustatietojen pohjalta tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta. Puheluvalikot ja pitkät jonotukset jäävät historiaan.

Jatkossa asiakaspuheluista voidaan automaattisesti analysoida keston ja muun ”kovan” datan lisäksi myös ”pehmeätä” dataa, esimerkiksi puhelun konteksti, tarkoitus sekä sävy ja tunne. Fiksu yritys voi tämän datan avulla parantaa asiakaspalveluaan aivan uudelle tasolle.

matti_heikkonen_nelio

”Nykyisin jokaisella on taskussaan puhelin, nettipääte ja sosiaalisen median hermokeskus. Tämä on muuttanut yritysten asiakasviestinnän monikanavaiseksi: yrityksen on palveltava sellaisessa kanavassa, joka asiakkaalle sattuu kulloinkin sopimaan”, Benemenin toimitusjohtaja Matti Heikkonen sanoo.

”Valitettavasti tämä tarkoittaa myös sitä, että monikanavainen viestintäympäristö on monimutkainen, pahimmassa tapauksessa yrityksen kannalta täysi sekasotku. Meidän teknologiamme integroi asiakaspalvelukanavat kustannustehokkaasti, tekee monikanavaisesta asiakaspalvelusta asiakkaan näkökulmasta katkeamattoman ketjun ja antaa yritykselle keinot oppia tuntemaan asiakkaansa aiempaa paremmin”.

Heikkosen mukaan meneillään oleva siirtymä 5G-mobiiliverkkoihin siivittää myös Benemenin kasvua. Benemen on Pohjoismaiden ainoa yritysten operaattori, joka voi tarjota asiakkaille mobiilipalvelut operaattoririippumattomasti. Tämän ansiosta käyttäjien yhteys voidaan vaihtaa lennossa verkosta toiseen sen mukaan, mistä saadaan paras kuuluvuus ja yhteyden laatu kulloiseenkin tarpeeseen.

Lisätietoja:

Matti Heikkonen toimitusjohtaja, Benemen

puhelin: 040 5484487 sähköposti: etunimi.sukunimi@benemen.com

Kirjoittaja Aija Harmaakari

Aija toimii tiedottajana Benemenillä.

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!