2 min lukuaika

Luetuimmat blogimme 2019

10.1.2020 12:57

Koostimme yhteen vuoden 2019 luetuimmat blogi-kirjoitukset. Suosituimpia teemoja olivat aina ajankohtaiset asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Kiinnostusta herätti myös kirjoitus työskentelystä kasvuyrityksessä sekä organisaation kulttuurimuutos ja sen läpivienti. 

Tutustu suosituimpiin blogi-kirjoituksiin!

2 min lukuaika

1. Kasvuyrityksessä kasvavat ihmiset – ja siinä sivussa myös liiketoiminta

Minkälaisia kokemuksia ensimmäiset 220 päivää kasvuyrityksen arjessa ovat tarjonneet Benemenin Head of Digital Marketing Henna Rundgren? Lue Hennan ajatukset hänen blogi-kirjoituksestaan!

 

1 min lukuaika

2. Huolenpitoa inhimillisesti ja sujuvasti

"Yrityksen sisäinen kulttuuri näkyy aina asiakkaalle. Se, miten kohtelemme toisiamme työkavereina ja miten kannamme vastuuta palveluketjun sisällä, välittyy asiakkaalle joko luottamusta herättävänä kokemuksena tai toisessa ääripäässä vastuun välttelynä ja välinpitämättömyytenä." Tutustu Terveystalon asiakaskokemusjohtaja Riitta Vuorelma-Ihon ajatuksiin vierasblogissamme.

 

2 min lukuaika

3. Organisaatio kulttuurimuutoksen pyörityksessä

"Muutos herättää usein vastahankaa, koska tuttuus ja ennakoitavuus uhkaavat kadota ja tilalle hiipii epävarmuuden tunne. Näin käy usein myös työelämässä, kun toimintatapaa ryhdytään muuttamaan." ALSOn Customer Success Manager Karol Warnicki kertoo ajatuksiaan vierasblogissamme modernista asiakaspalvelusta ja hyvän asiakaskokemuksen rakentamisesta.

 

2 min lukuaika

4. Tarjoa unelmiesi asiakaspalvelua

Muistatko, milloin olet saanut huippuhyvää asiakaspalvelua? Vai tuleeko mieleen ennemmin surkeita pohjanoteerauksia, jotka harmittavat vielä pitkään jälkikäteen? Hyvän asiakaskokemuksen tarjoaminen ei vaadi taikoja eikä vippaskonsteja. Se vaatii vain oikean tahtotilan ja riittävän teknologian. Benemenin Senior Consult Mikko Silonsaari bloggasi hyvästä asiakaspalvelusta ja sen takana toimivasta teknologiasta.

 

1 MIN LUKUAIKA

5. Tulevaisuuden asiakaspalvelu - kustannuserästä kasvun ajuriksi

Asiakaspalvelun merkitys kasvun ajurina jää usein muiden toimintojen jalkoihin. Todellisuudessa ei kuitenkaan ole toista liiketoimintayksikköä, joka pääsisi kurkistamaan yhtä vahvasti asiakkaiden pään sisälle. Lue lisää, kuinka asiakaspalvelun rooli viedään uudelle tasolle.

Kirjoittaja Ville Purontaus

Ville used to work as a Digital Marketing Manager in Benemen. Special points of interest are online service channels and social media.

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!