1 min lukuaika

Benemenin puhekanava esillä Salesforce Service Summit -tapahtumassa

18.9.2019 8:30

Benemenin puhekanava esillä Salesforce Service Summit -aamutapahtumassa

Benemen on mukana syksyn mielenkiintoisimmassa aamutapahtumassa Salesforcen kumppanina. Salesforce Service Summit Helsingissä, kokoaa asiakaspalvelusta ja asiakaskokemuksesta kiinnostuneet jälleen yhteen. Luonnollisesti tapahtumaan osallistuu myös Benemen, joka on ensimmäinen pohjoismainen Salesforcen puhekanavatoimittaja.

Benemenin puhekanava mahdollistaa huomattavat liiketoimintahyödyt Salesforcen käyttäjille samalla kun se tuottaa positiivisen asiakas- ja työntekijäkokemuksen. Benemen esittelee tapahtumassa, miten puhelut ja puhekanava yhdistyvät osaksi Salesforcessa tapahtuvaa asiakkuudenhallintaa ja asiakaspalvelua. Puhelun saapuessa asiakastiedot ja asiakkuuden tilanne tulevat automaattisesti esille, myös puhelutapahtumat tallentuvat automaattisesti osaksi käsiteltyä tapausta. Puhekanava yhdistyy tarvittaessa myös kiinteäksi osaksi Salesforcen monikanavaista asiakaspalvelua.

Benemenin puhekanava tuo ihmisen lähelle

Salesforcen käyttäjä, vaikkapa asiakaspalvelija tai asiakasvastuullinen, näkee jo puhelimen soidessa, kuka toisessa päässä on ja mitä asiakkaan kanssa on aikaisemmin tehty - tai jopa millä asialla asiakas lähestyy. Automaation avulla sekä asiakas ja puhelun vastaanottaja säästävät aikaa ja vaivaa, kun asiakkaan tietoja ei tarvitse kerrata ja kirjata kerta toisensa jälkeen.

Kun puheluun vastaavalla työntekijällä on kaikki asiakasta koskeva tieto hallussaan, asiakas saa asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua. Hyvän asiakaskokemuksen lisäksi myös työntekijä saa paremman tilaisuuden onnistua työssään ja kokea onnistumisen iloa tehtävässään.

Aamutapahtumassa Benemenin puheratkaisun ominaisuuksia Salesforce ympäristössä esittelevät ratkaisukonsultit Lisa Cunningham ja Mikko Silonsaari.

Katso ohjelma tarkemmin Salesforcen Service Summit sivulta.

Kirjoittaja Aija Harmaakari

Aija toimii tiedottajana Benemenillä.

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!