1 min lukuaika

Mitkä ovat tärkeimpiä asiakaspalvelukanavia?

13.3.2018 15:44

Benemen_web_6

Asiakaspalvelun avuksi suunnitellut modernit järjestelmät ja uudet palvelukanavat ovat entistä suuremmassa roolissa asiakaspalvelutyössä. Koska teknologioita ja kanavia on runsaasti tarjolla, niiden valinta voi olla haastavaa.

Tarkastelimme eri teemoja, joiden merkitys on nousussa monikanavaiseen asiakaspalveluun liittyen.

Teknologian avulla voidaan helpottaa ja järkevöittää asiakaspalvelussa työskentelevien työkuormaa. Esimerkiksi hyvin suunnitellut työnkulut sekä taustajärjestelmien, kuten CRM-järjestelmän älykäs hyödyntäminen tuo merkittävää lisäarvoa. Saapuvat yhteydenotot voidaan ohjata automaattisesti heti oikealle osaajalle ja näin helpottaa niin omaa, kuin asiakkaan työtä. 

Teknologia ei itsessään kuitenkaan ole ratkaisu, vaan hyvin suunniteltu ratkaisukokonaisuus, jossa asiakkaan saaman kokemuksen suunnittelu on keskiössä. Kysymys numero yksi onkin:

"Onko yrityksesi valmis kehittämään toimintaansa tarjotakseen parempaa palvelua asiakkaille?"

Palvele asiakkaitasi heille parhaiten sopivien kanavien kautta

Asiakkaat odottavat palvelua heidän tarpeisiin ja tottumuksiin parhaiten sopivia kanavia pitkin. Kuinka hyvin olette ottaneet huomioon asiakkaidenne toiveet asiakaspalvelustragiassanne?

Tutustu monikanavaiseen asiakaspalvelun mahdollisuuksiin

Miltä näyttää tulevaisuuden asiakaspalvelu? 

Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportissa:

➡️ Asiakaspalvelun megatrendit ja muut tutkimusyhtiöiden uusimmat tutkimustulokset.

➡️ Apua muutosjohtamiseen. Auta asiakaspalvelua tekemään parhaansa.

➡️ Palvelukanavien on runsaasti. Voiko kanavia priorisoida onnistuneesti?

➡️ Mitä asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen ammattilaiset sanovat? Asiakaspalvelu kasvun moottorina -seminaarin parhaat palat osana raporttia.

Tavoitteemme on, että saat raportistamme uusia ajatuksia ja inspiraatiota, joiden vauhdittamana myös sinunkin yrityksesi asiakaspalvelu pystyy kohtamaan ihmiset ihmisinä - avoimesti, inhimillisesti ja tunteita välittäen.

Lataa raportti.

Tulevaisuuden asiakaspalvelu

 

 

Ville Purontaus
Kirjoittaja Ville Purontaus

Ville works as a Digital Marketing Manager in Benemen. Special points of interest are online service channels and social media.

Jätä kommentti

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!