1 min lukuaika

Miten kävi, kun avaimet jäivät kotiin?

22.2.2019 9:45

Blog_isannointi


Työkaverini kertoi omakohtaisesta kokemuksestaan, kun häneltä jäi avaimet kotiin, eikä vara-avaimia ollut lähettyvillä. Onneksi puhelin oli mukana ja isännöintitoimiston yhteystiedot löytyivät rappukäytävästä.

Isännöintitoimistosta vastattiin varsin nopeasti, mutta huoltomiehen saapumisaikaa sieltä ei osattu sanoa – liikkuviin huoltomiehiin kun on vaikea saada yhteyttä.

Liikkuvan henkilöstön tavoittaminen saattaa olla monessakin yrityksessä haasteellista. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla vaikeaa.

Tulevaisuuden asiakaspalvelu

Kun operaattori- ja puhelinjärjestelmäpalvelut kuuluvat samaan pilvipalveluun, liikkuvat työntekijät saadaan helposti mukaan palvelurinkeihin heidän matkapuhelimillaan. Jokainen työntekijä on silloin tavoitettavissa. Vaikka huoltomies ei olisikaan aivan lähettyvillä, hänen saapumisestaan haluttuun osoitteeseen osataan antaa arvio.

Isännöintitoimiston työtä helpottaa myös koko henkilöstön kattava puhelinjärjestelmän sähköinen puhelinluettelo, josta näkee liikkuvien työntekijöiden tavoitettavuuden. Puhelinluettelosta näkee, onko henkilö töissä vai vapaalla tai puhuuko hän puhelimessa.

Ongelmanratkaisu ja sen nopeus ovat avainasemassa hyvässä palvelussa, sitä arvostavat varmasti myös isännöintitoimiston asiakkaat.

Lue Tapiolan Lämmön asiakastarinasta, miten autoimme heitä liikkuvan henkilöstön tavoittamisessa.

Tutustu keinoihin tehostaa tuottavuutta modernin pilvialustan keinoin

Janne Ruskovaara
Kirjoittaja Janne Ruskovaara

Janne työskentelee Benemenissä myyntipäällikkönä, auttaen yrityksiä ratkaisemaan tavoitettavuushaasteet ja parantamaan asiakaspalvelua.

Jätä kommentti

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!