2 min lukuaika

TIEDOTE: Suomalaisen Benemenin ostanut Enreach laajentaa myös Baltiaan ja ostaa OSS Networksin

22.9.2021 10:12

5.-enreach-OSS-Networks-1536x864

Suomalaisen Benemenin kesällä ostanut Enreach saavuttaa uuden yritysoston kautta pilviviestinnän markkinajohtajuuden ja saa uusia matkapuhelinoperaattoriasiakkaita.

Almere 21. syyskuuta 2021 - Enreach on yksi euroopan nopeimmin kasvava yhdistetyn viestinnän (Unified Communications) yritys, joka tarjoaa innovatiivista teknologiaa yhteydenpitoon. Yhtiö laajentaa toimintaansa ostamalla OSS Networksin (OSS Networks, SIA) sijoitusyhtiö Waterlandin tukemana. Latvialainen OSS Networks on pilvipohjaisten UC-palvelujen ensisijainen tarjoaja Baltiassa. OSS Networks on onnistunut yli kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa viimeisten kolmen vuoden aikana. Sen mobiilipilvipalvelukeskus (mobile cloud PBX) parantaa entisestään Enreachin puhelin- ja IT -palveluiden valikoimaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuten matkapuhelinoperaattoreille.

Vuonna 2010 perustetun OSS Networksin palveluita käyttää yli 1 100 yritystä. Asiakaskuntansa merkittävän kasvun, uusien omien IP-pilvituotteiden lanseerauksen ja onnistuneiden kumppanuuksien ansiosta OSS Networks on saavuttanut merkittävän liikevaihdon kasvun viime vuosien aikana. Yhtiö voi jatkossa tarjota Enreacin kautta Baltian yrityksille pääsyn myös laajaan valikoimaan UCaaS-, CCaaS- ja Cloud-tuottavuusratkaisuja.

Johtava haastaja

"OSS Networks on vakiinnuttanut asemansa erittäin kilpailluilla yhdistetyn viestinnän markkinoilla Baltiassa. Yhtiöllä on vahva, monipuolinen asiakaskunta ja pitkät vakiintuneet yhteistyösuhteet suurimpiin operaattoreihin. Enreach ja OSS Networks tähtäävät yhdessä uusien palveluntarjoajien kumppaneiksi Baltiassa ja lähimarkkinoilla. Tarkoituksena on integroida OSS Networksin pilvipalvelualusta (”Smartmex”) Enreachin tuotevalikoimaan, mikä mahdollistaa uusien innovatiivisten palvelujen tarjoamisen ja tekee meistä johtavan haastajan voimakkaasti kasvavilla UCaaS-markkinassa. Tämä vahvistaa lisäksi “mobiili-ensin”-lähestysmistapaamme”, sanoo Stijn Nijhuis, Enreachin toimitusjohtaja.

OSS Networksin pääkonttori sijaitsee jatkossakin Riiassa, Latviassa. Toimitusjohtaja ja perustaja Armands Meinarts sekä perustajat Juris Breicis ja Mārtiņš Gailītis jatkavat nykyisen liiketoiminnan hoitamista ja johtavat kokenutta 26 hengen tiimiään mukaan lukien vahva kehitystiimi.

"OSS Networksia pidetään televiestinnän pilvipalvelujen edelläkävijänä Baltian markkinoilla, ja asiakaskuntaamme kuuluu yli 40 % kaikista Baltian pk-yrityksistä. Meille avautuu täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kun voimme yhdistää paikallisen asiantuntemuksemme Enreachin kokemukseen palveluntarjoajien ratkaisuista. OSS Networks voi yhdessä Enreachin kanssa tuottaa entistä enemmän arvoa asiakkailleen ja kasvaa edelleen Baltian pilvimarkkinoilla paikallisesti hostatuilla PBX-ratkaisuilla”, Armands Meinarts sanoo.

TIETOA MEDIALLE

OSS Networks, SIA

Vuonna 2010 perustettu OSS Networks on Baltian alueen johtava yhdistetyn viestinnän yhtiö, jolla on oma mobiilipilvipalvelualusta (”Smartmex”). Viime vuosina OSS Networks on laajentanut tuotevalikoimaansa ja kasvattanut asiakaskuntaansa suoraan itse sekä kumppaneidensa kautta. Sen pääkonttori on Latviassa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 26 kokopäiväistä työntekijää. OSS Networksia pidetään televiestinnän pilvipalveluiden edelläkävijänä Baltian markkinoilla, ja sen asiakaskunta vastaa yli 40% kaikista Baltian pk-yrityksistä, jotka käyttävät pilvipohjaisia ​​ratkaisuja.

Lisää tietoa OSS Networksista löytyy yhtiön nettisivuilta: https://ossnet.lv/en

Enreach

Enreach on Euroopan johtava toimija yhdistetyssä viestinnässä ja tarjoaa merkityksellistä, ihmisiä yhdistävää teknologiaa. Yrityksellä on vahva jalansija Isossa-Britanniassa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Tanskassa. Enreach tarjoaa yhteistyöteknologiaa ja telekommunikaatiopalveluja jälleenmyyjien, palveluntarjoajien ja edustamiensa yritysten kautta. Sen kaikki liiketoiminnot tähtäävät älykkäisiin, integroituihin IT- ja viestintäratkaisuihin, jotka varmistavat parhaan mahdollisen viestinnän ja työnkulun organisaatioiden välillä. Enreachin tavoitteena on antaa yrityksille pääsy parhaisiin viestintä- ja yhteistyötyökaluihin helpon ja käyttäjälähtöisen käyttöliittymän kautta. Käyttöliittymässä huomioidaan aina myös käyttäjien erityistarpeet ja järjestelmät. Konsernin tarjoamat tuotteet tuovat tehokkaita ominaisuuksia kaikkien yritysten ulottuville riippumatta niiden toimialasta tai koosta, jotta yritysten työntekijät voivat keskittyä saamaan entistä enemmän merkityksellisiä asioita aikaiseksi. Enreach toimii yli 25 maassa, ja sillä 975 työntekijää 18 eri toimipaikassa Euroopassa.

Lisää tietoa Enreachista löytyy yhtiön nettisivuilta: https://enreach.com/en

Lehdistön yhteyshenkilöt

OSG Viestintä Oy

Toni Perez
sähköposti: toni.perez@osg.fi
puhelin: 0400 630 063

Reineke Beijdorff, Markkinointipäällikkö, Enreach
Enreach, PR/ Media
sähköposti: reineke.beijdorff@enreach.com
puhelin: +31 (0)6 868 69 278

Kirjoittaja Benemen

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!