Benemen blogi

1 min lukuaika

Tulevaisuuden asiakaspalvelu - kustannuserästä kasvun ajuriksi

20.6.2019 13:46

Blog_banneri

Asiakaspalvelun merkitys kasvun ajurina jää usein muiden toimintojen jalkoihin. Todellisuudessa ei kuitenkaan ole toista liiketoimintayksikköä, joka pääsisi kurkistamaan yhtä vahvasti asiakkaiden pään sisälle.

Asiakaspalveluun otetaan yhteyttä aina, kun on tarvetta lisätiedoille, avulle, huollolle ja reklamaatioille. Asiakaspalvelu on eturintamassa vastaanottamassa asiakkaiden huolia ja murheita, toiveita ja odotuksia. Asiakaspalvelu on siten avainasemassa, kun halutaan miettiä lisämyyntiä tai kehittää tarjoomaa.

Tulevaisuuden asiakaspalveluTästä huolimatta asiakaspalvelu saatetaan nähdä vain kuluna. Viisaampaa olisi nostaa se ansaitsemaansa asemaan muiden kriittisten toimintojen rinnalle, ja näin antaa sen tarjota osaamisensa ja tietämyksensä koko yrityksen käyttöön.

Yhdelläkään yrityksellä ei ole varaa huonoon asiakaspalveluun ja hyvin toimiva asiakaspalvelu on ennen kaikkea kilpailuetu. Tulevaisuuden menestyjät hyödyntävät uusia teknologioita ja integroivat jokaisen asiakaskohtaamisen osaksi asiakaspalvelua.

Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti

Tekemämme katsaus kokoaa yhteen tutkittua tietoa ja kokemuksen tuomia näkemyksiä asiakaspalvelun tulevaisuudesta ja sille asetetuista odotuksista. Haluamme oppaan myötä antaa eväitä, ideoita ja suuntaviivoja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Toivottavasti saat siis uutta tietoa, uusia ajatuksia ja inspiraatiota, joiden vauhdittamana myös sinun yrityksesi asiakaspalvelu voi keskittyä entistä paremmin kohtaamaan ihmiset ihmisinä - avoimesti, inhimillisesti ja tunteita välittäen. Ja siinä samalla toimia yrityksen kasvun ajurina. 

Lataa Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti.

Matti Heikkonen
Kirjoittaja Matti Heikkonen

Matti Heikkonen toimii Benemen Oy:n toimitusjohtajana. Hän on ohjelmistoalalla kansainvälisen sarjayrittäjyyden uranuurtaja, ja hänellä on 20 vuoden kokemus operatiivisesta johtamisesta, hallitustyöstä, sijoittamisesta sekä nopean kasvun aikaansaamisesta erityisesti Software-as-a-service ja Cloud -liiketoimintamallien saralla. Questback, Digium ja Identia ovat esimerkkejä yrityksistä, joissa Matti on toiminut yrittäjänä ja operatiivisena johtajana, ja jotka hän on vienyt Pohjoismaiden tai Euroopan markkinoille. Matin erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat asiakaskokemus ja operatiivinen tehokkuus.

Jätä kommentti

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!