1 min lukuaika

Tulevaisuuden asiakaspalvelu - kustannuserästä kasvun ajuriksi

20.6.2019 13:46

Blog_banneri

Asiakaspalvelun merkitys kasvun ajurina jää usein muiden toimintojen jalkoihin. Todellisuudessa ei kuitenkaan ole toista liiketoimintayksikköä, joka pääsisi kurkistamaan yhtä vahvasti asiakkaiden pään sisälle.

Asiakaspalveluun otetaan yhteyttä aina, kun on tarvetta lisätiedoille, avulle, huollolle ja reklamaatioille. Asiakaspalvelu on eturintamassa vastaanottamassa asiakkaiden huolia ja murheita, toiveita ja odotuksia. Asiakaspalvelu on siten avainasemassa, kun halutaan miettiä lisämyyntiä tai kehittää tarjoomaa.

New call-to-actionTästä huolimatta asiakaspalvelu saatetaan nähdä vain kuluna. Viisaampaa olisi nostaa se ansaitsemaansa asemaan muiden kriittisten toimintojen rinnalle, ja näin antaa sen tarjota osaamisensa ja tietämyksensä koko yrityksen käyttöön.

Yhdelläkään yrityksellä ei ole varaa huonoon asiakaspalveluun ja hyvin toimiva asiakaspalvelu on ennen kaikkea kilpailuetu. Tulevaisuuden menestyjät hyödyntävät uusia teknologioita ja integroivat jokaisen asiakaskohtaamisen osaksi asiakaspalvelua.

Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti

Tekemämme katsaus kokoaa yhteen tutkittua tietoa ja kokemuksen tuomia näkemyksiä asiakaspalvelun tulevaisuudesta ja sille asetetuista odotuksista. Haluamme oppaan myötä antaa eväitä, ideoita ja suuntaviivoja asiakaspalvelun kehittämiseen.

Toivottavasti saat siis uutta tietoa, uusia ajatuksia ja inspiraatiota, joiden vauhdittamana myös sinun yrityksesi asiakaspalvelu voi keskittyä entistä paremmin kohtaamaan ihmiset ihmisinä - avoimesti, inhimillisesti ja tunteita välittäen. Ja siinä samalla toimia yrityksen kasvun ajurina. 

Lataa Tulevaisuuden asiakaspalvelu -raportti.

Kirjoittaja Matti Heikkonen

Matti Heikkonen is the CEO of Benemen. His previous professional history includes roles as COO of Questback, CEO of Digium and Identia as well as Nokia Corporation in strategy and business development; in strategic projects and later in strategic alliances responsible for the global Nokia – Cisco Systems alliance. In addition, Heikkonen has been in various entrepreneurial roles as managing director and other executive positions in fast growth companies in software industry.

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!