1 min lukuaika

VIDEO: Mikä on Microsoft Teams?

21.2.2018 15:10

Microsoft Teams on vauhdilla ottamassa paikkansa Office 365:n yhtenäisenä käyttöliittymänä, toimien tiimityön ja kommunikaation keskuksena loppukäyttäjille.

Enemmän irti Office 365:stä ja Teamsistä

Benemen auttaa yritystäsi saamaan enemmän irti Microsoftin Office 365 -ohjelmistosta ja Teams -työasemasovelluksesta. Edellytyksenä on, että yritykselläsi on Microsoft Office 365 -lisenssi.

Jos yritykselläsi on käytössään Teams-työasemasovellus, yhdistäminen Benemenin pilvipalveluun on mahdollista. Silloin yrityksesi saa kaikki BeneCloud-palvelun hyödyt käyttöönsä maantieteellisestä sijainnista riippumatta, esimerkiksi moninaiset puhepalvelut mukaan lukien matkapuhelinliittymät ja asiakaspalvelun kommunikointityökalut.

Lue lisää O365 lisäarvopalveluista täältä

Tutustu videoesittelyyn, jossa Benemenin konsultti Mikko Silonsaari käy läpi Teamsin mahdollisuudet kommunikaatiopalveluiden puolella. Mikko on erikoistunut Microsoft-teknologioihin ja innokas auttamaan yrityksiä yhdistämään Microsoftin kollaboraatiotyökaluja laajemmin saumattomaksi osaksi yrityksen kommunikaatioratkaisua.

 

Tulevaisuuden asiakaspalvelu

Mikko Silonsaari
Kirjoittaja Mikko Silonsaari

Mikko Silonsaari toimii Benemenissä konsulttina ja on erikoistunut Salesforce ja Microsoft teknologioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen osana yrityksen laajuista kommunikaatiota. Mikko on innokas auttamaan yrityksiä asiakastiedon tehokkaampaan ja laajamittaisempaan hyödyntämiseen osana päivittäistä kommunikaatiota eri kanavissa.

Jätä kommentti

Aiheeseen liittyvää

Liity blogitilaajaksi!